Thuur Party zaterdag 20-11-1999
                                                               (zie ook fotoreportage )


Zaterdag 20 november (een koude dag met sneeuw),rinkelde opeens mijn GSM toestel het was Thuur of ik het niet was vergeten dat er 's avonds een feestje bij hem plaatsvond. (omdat hij weer eens gaat verhuizen dit keer naar de Locht)
Ik (Ollie) zei dat ik dat niet was vergeten, waarop hij vroeg of we nog wat pils wilden meenemen. (ik denk dat hij weer eens pleite was) ikzei dat dat wel goed kwam en föhnde(= veltaans voor telefoneren) eens rond wie er zoal mee ging. En zo kwam het dat het veld weer eens "on tour " was, Pope reed met mij mee.We verzamelden ons tegen half negen bij Thuur (in de öcherstroas) nadat we eerst een bezoek bij d'r brauwesch hadden afgelegd om menig gelukstof (in de volksmond ook wel bier genoemd ) van eigenaar te laten veranderen.
We waren met een hele groep: Rex, Pi, Bodo, Frau Blondefotz, Nancay, Fisch, Bodel, Pope, Stone, Jhossy en natuurlijk ikzelf (Ollie).
Eenmaal binnen werd meteen de koelkast van menig pils voorzien en werd op het balkon (het vroor toch buiten) ook een lagerplaats voor het pils ingericht, overal werden theelichtjes aangestoken voor een milde sfeer te creëren in het ment(= veltaans voor appartement).
Nu kon de pret niets meer drukken en werd er gefeest onder het genot van menige milde cd's.
De alcohol vloeide in overmaat waardoor er snel een milde stemming heerste, ook dankzij de werking van menig jointje die sommige figuren (namen bij redactie bekend) rookten. Er werd overal gezellig bij gepraat met iedereen, en de tijd vervloog. Opeens kregen we toch honger en ging Pi een heerlijke maaltijd bereiden van worstjes verwarmd in bier met veel peper en mayo (heerlijk je kreeg er alleen veel dorst van) Thuur warmde ook nog wat lasagne en gooide een paar zakken chips en nootjes en pepernoten  in de ronde.
Na nog een paar pils hing bij Pi het oog weer eens op half twaalf en trad Pi d'r Ant ( voor uitleg ANT zie cooldownparty 2000) tegenover in volle gestald en ging hij maar weer eens bedienen(=veltaans voor slapen gaan) het was overigens ook al tegen drie uur aan en de meeste waren al naar huis toe.
Dat vond Stone blijkbaar dé gelegenheid om een streek met hem uit te halen en hij verdween naar de badkamer en kwam met een tondeuse terug om Pi zijn haren af te scheren.
Gelukkig konden we hem nog net overtuigen dit niet te doen en zo kwam het dan dat hij zich iets anders bedacht, hij pakte een dikke stift en maakte de rug vrij van Pi, die reeds in koma lag en tekende met een big smile op het gezicht een hakenkruis op Pi zijn rug.
We dronken nog een paar pilsjes en werden tegen half vier toch langzaam moe, ik wou een taxi van d'r Meurs bellen, maar toen bood Jhossy ons een lift aan waardoor we weer de taxi kosten bespaarden, opeens ging de föhn van Pi af en ik pakte op het was Quadi (die niet meekon omdat hij een familie feest had) om te vragen of het milde was op de party ik vertelde hem wat zonet was gebeurt, waarna hij bijna in zijn broek deed van het lachen. we vertelden ons nog het een en ander en beëindigden het gesprek, waarna we ook naar huis gingen.
Pi bleef bij Thuur pitten want die kreeg je niet meer wakker, gelukkig want ik wou er niet bij zijn geweest toen hij het 'kunstwerk' van Stone ontdekte.
Al met al was het weer eens een milde avond met veldtuupen onder mekaar, hopelijk volgen er nog meer van deze party'' in de toekomst, want zuipen en wat bijpraten is altijd gezellig.
De Thuur PARTY...
Verslag geschreven door D'r OL..
ENDE...
Hoe maak ik bierworstjes ?
Hier zien we hoe Thuur d'r Pi van z'n scalp wil beroven.
Deze jongen uit Kerkrade heeft het weer eens gezien.
Thuur en Stone... Hey tuur kom eens hier  met dat pijpje !!!
Aaaaa... that's better !
D'r Ol met nieuwe vriendin ?