De moppen trommel.
Ing jow oes d'r krig
D'r Hitler helt ing toespraak in d'r krig tege de judde, ut stunt zoe ing 10.000 judde in de rij en d'r Hitler is mit de ree bezig "wir Deutschen …enz." opins nist inge jans vettig "hahahatsch"woaop d'r Hitler "Wer wahr dass???"jinge durft de moel op tse duwe en dus zeet d'r Hitler "oké wenn Ihr es so wolt, die ersten 2000 abführen und vergasen"en he jeet werm wier mit de ree"Unser Deutsches Reich ist.."opins alwerrem "hatschu"woaop d'r Hitler alwerm 'wehr wahr dass???'mer alwerrem deet jinge de moel op "wieder 2000 abführen und vergassen"schreit d'r Hitler noe  en jeet mit inge vuur roe kop werm wier mit de ree en zoe jeet dat wier bis dat opins mer nog zoe ing 200 maan uvver zunt.
D'r hitler  jeet werrem wier opins alwerrem "hahatschuuuu" "wer wahr dass? 'zeet der Hitler werrem , ja dinkt dee jut dee ummer niste doong "bis mer ierlich en zach dat du dat bis jeweë , ich weet toch verjaast en daan han ich te minste nog de woarheet jezaat en ken ich mit ee jerust hats schterreve"dus schtikt d'r jud d'r vinger op en zeet "Ich bin es gewesen "woa op d'r Hitler zeet "warum nicht gleich so Gesundheit!!!"


Een anti Duitser mop

Een vogel, vis en een krokodil zitten gezellig aan de oever te praten over de vakantie.
Opeens vraagt de vogel aan de vis "en waar gaan jullie dit jaar op vakantie?" waarop de vis zegt "nou mijn vrouw, ik en de kinderen kunnen goed zwemmen , het zal dus een zwemvakantie worden"En waar ga jij dan naar toe vraagt de vis aan de vogel "nou ik, mijn vrouw en de kinderen kunnen goed vliegen , dus zal het weer een vlieg vakantie worden"en jij dan krokodil, waar ga jij naar toe? Vraagt de vis. "nou, ik mijn vrouw en de kinderen hebben een grote bek, het zal dus wel Duitsland worden!!!"
Ingezonden door: D'r OL
Ingezonden door: D'r OL
Jantje in de klas

Jantje zit in de klas en de juf doet een leuk raadspelletje met de kinderen. "Jongens en meisjes, het loopt in de wei en het is wit met zwart" Jantje: "een wit met zwart paard juf". "Ja", zegt juf, "dat kan ook, maar ik bedoel eigenlijk een koe". "Wie weet de volgende? het is zwart en het vliegt door de lucht". Jantje direkt weer "een merel". De juf zegt weer "Ja dat kan ook, maar ik bedoel eigenlijk een kraai". Jantje heeft het spel wel bekeken en stelt de juf voor dat hij het volgende raadsel mag bedenken. "Dat is goed Jantje" zegt juf. "Het gaat er hard en droog in, en komt er slap en nat weer uit". De juf krijgt een vuurrood hoofd en Jantje zegt "ja, dat kan ook maar ik bedoel eigenlijk kauwgom"
Ingezonden door: web master
Tanden

Er loopt een man door een park en ziet daar een prachtige vrouw op een bankje zitten. De man zegt tegen de vrouw : zou je mij een keer willen pijpen want dat is erg goed voor je tanden \?? Hoezo is dat goed voor mijn tanden zegt de vrouw. Nou zegt de man als je het niet doet dan sla ik ze eruit.
Ingezonden door: web master
De getekende kut

Jantje´s vader moet op de ouderavond komen om over de prestaties van zijn zoon te komen praten.
"Het gaat niet zo goed met Jantje", zegt de leraar."hij haalt voor alle vakken alleen maar onvoldoendes. Geen enkel cijfer is hoger dan een 4. Behalve dan voor tekenen. Tekenen dat kan hij wel heel goed. Vorige week had hij een tijger op het bord getekend en die leek zo echt dat niemand meer de klas in durfde."
"vertel mij wat", antwoordde de vader,"Hij heeft gisteren een kut op de kachel getekend en die leek zo echt dat ik wel 3 keer mijn lul verbrand heb!!"
Ingezonden door: web master
Trillend rietje

Een banaan en een vibrator liggen op het nachtkastje. De banaan vraagt aan de vibrator: "Zeker jouw eerste keer, want je trilt zo".
Ingezonden door: web master
Weet je nog een milde mop... stuur um op !

             veldcommissie@hotmail.com