JeugdFita cup 2005 WTSC

 

Afgelopen zomer heeft er een zestal van onze jeugdleden deelgenomen aan de NHB jeugdcup. De jeugdcup is een verzameling van 5 outdoor wedstrijden op diverse locaties in ons land.
De eerste wedstrijd werd georganiseerd door HBS St. Sebastiaan te Goirle op 7 mei. Door organisatorische problemen bij de inschrijving konden helaas niet alle ingeschreven jeugdleden deelnemen aan deze wedstrijd. De uitslagen van deze wedstrijd waren:
Categorie 1 Reneé Bainczyk, 2e plaats met 648 punten, Categorie 4 Mikey Schloesser 1e plaats met 784 punten, Categorie 6 Desi Chappin 3e plaats met 789 punten en Bram Bainzcyk een 10e plaats met 675 punten.

De tweede wedstrijd werd verschoten op 12 juni bij de meijerijers in Berkel Enschot. Tijdens de heenreis hebben we helaas niet allemaal de eindbestemming gered. Frans zijn auto had het begeven op de rotonde van Eindhoven. Na een controle van een van onze vrienden van de ANWB kwam helaas het advies, niet meer verder rijden. Dus voor de tweede keer konden we niet met alle zes de schutters aantreden. Het leek wel of er een vloek ruste op de deelname van Willem Tell SC aan de jeugdcup.

Wachten op de bogencontrole.                                      Bogencontrole van Bas de la Croix.

In Berkel Enschot zijn er de volgende resultaten door de schutters behaald: Categorie 3 Mikey Schloesser 1e plaats met 904 punten, Categorie 5 Desi Chappin 3e plaats met 851 punten en Bas de la Croix een 26e plaats met 638 punten.

Op 26 juni werd de 3e wedstrijd verschoten in Almere bij HBS Almere. Gezien de reistijd van minimaal 2,5 uur is er door niemand van onze vereniging deelgenomen aan de derde ronde.

Op 17 juli was alweer de 4e ronde in de jeugdcup, deze werd verschoten in Schijndel bij Landsman Unie, toch wel een van de mooiste locaties die de NHB jeugdfitacup aandoet. Een zucht van verlichting bij aankomst op het parkeerterrein, iedereen was aangekomen. Eindelijk konden we met alle 6 de schutters van WTSC aantreden.

Desi op weg naar alweer een podiumplaats                     Bas klaar om met de vlag in actie te komen.

 

Ook hier werd er weer niet onverdienstelijk geschoten. Categorie 1, Reneé Bainczyk, 3e plaats met 669 punten, Mikey Schloesser 1e plaats met 1.050 punten, Categorie 4 Desi Chappin 1e plaats met 841 punten en Bas de la Croix een 6e plek met 785 punten. Categorie 5 Bram Bainzcyk een 8e plek met 630 punten. Categorie 6 Patrick Bolk een 14e plek met 584 punten.

Patrick in volle actie.                                                    Mikey hier nog met zijn oude boog.

Iedereen blij met het mooie weer in Berkel Enschot.

5e en laatste ronde werd op 21 augustus bij Oefening en uitspanning te Esbeek verschoten alwaar ook de prijsuitreiking van de jeugdcup zou worden gehouden. Het terrein lag er allerbelabberdst bij, maar de organisatie maakte veel hiervan goed. Ook hier werd er weer  goed gepresteerd door onze schutters: Categorie 1, Reneé Bainczyk, 2e plaats met 687 punten, Categorie 3, Mikey Schloesser 1e plaats met 1020 punten, Categorie 5, Desi Chappin 3e plaats met 846 punten en categorie 6, Bram Bainzcyk een 15e plaats met 765 punten en Patrick Bolk een 18e plaats met 680 punten.

Bram blij met zijn aandenken (drank?)                            Reneé iets minder uitbundig.

Onze deelnemers, vlnr Bram Bainczyk, Reneé Bainzcyk, Patrick Bolk, Mikey Schloesser, Desi Chappin en Bas de la Croix.

Een voorbeeldje hoe ze moeten zitten.

 

Als je de foto's van de diverse jeugdfita's wilt zien of eventueel downloaden volg dan deze link.

Voor de foto's van de familiedag klik hier.

 


Door: Wmservice.nl