Wie is GenSma ?

GenSma is een team dat bestaat uit 2 mensen:
o Maurice Gennotte
o Jeroen Smael
Wij zijn beide lid van de atletiekvereniging Atletiek Maastricht in Maastricht en verzorgen al sinds 1993 de tijdsregistratie en uitslagen van diverse hardloop wedstrijden in het zuiden van Limburg. Eerst alleen voor onze eigen club, maar in de loop der jaren ook voor diverse andere partijen (al dan niet in samenwerking met Atletiek Maastricht )

Wat doet GenSma ?

Zoals eerder gezegd verzorgen wij de tijdsregistratie en uitslagen van hardloop wedstrijden.
Wij doen dit met behulp van door ons zelf ontworpen hardware en zelf geschreven software. De software is helemaal op maat gemaakt en hierdoor kunnen wij razendsnel een uitslag verzorgen op een wedstrijd. Vaak al na 15 minuten nadat de laatste loper de finish gepasseerd heeft, is de uitslag al klaar !! 
En sinds dat deze website in de lucht is worden deze uitslagen ook op het web gepubliceerd.
Uiteraard kunnen wij het werk niet geheel alleen af.
Wij benodigen minimaal 2, maar liever 4 assistenten. Deze moeten dan de nummers en tijden van de lopers opschrijven op het moment van binnenkomst. De tijden dienen alleen als backup indien de stroom zou uitvallen aangezien de tijden automatisch geregistreerd worden. De nummers dienen wel te worden genoteerd om later nog handmatig te worden ingevoerd in ons programma.

Wat doet GenSma niet ?

Wij verzorgen geen kopieën van de uitslagen. Er worden enkele exemplaren van de uitslagen afgedrukt, maar voor grotere aantallen dient de organiserende vereniging zelf te zorgen.
Geen wedstrijden van enkele duizenden deelnemers, aangezien wij dit voor onze hobby doen en organisatorisch niet voor elkaar te krijgen is. Hoewel onze software tot een 10000 lopers aan kan......
 
 
Heeft u interesse in onze service? Neem dan even contact met ons op dan kunnen wij nadere afspraken maken.
 
 
Laatste update : 16-08-2002