Welkom

Hartelijk welkom op Max's Linux Homepage!
Op deze website zul je een aantal verwijzingen en korte beschrijvingen met betrekking tot het freeware operating system Linux tegenkomen.
Op de pagina's van de website vind je informatie over wat Linux precies is, voor wie het geschikt is en hoe je eraan komt.
Daarnaast vind je in de 'Other'-sectie informatie over en verwijzingen naar Linux-related stuff en andere dingen die mij persoonlijk interesseren.
Ook is er een pagina waarop aandacht wordt aan de laatste nieuwtjes en specials rondom Linux. Ik hoop dat jullie hier veel plezier aan beleven en deze pagina als nuttig zullen ondervinden.


 Even voorstellen...

Even voorstellen: ik ben Max, 19 jaar en eerstejaars student Informatiedienstverlening en -management (IDM) aan de Hogeschool Maastricht.
Ik woon in het diepste zuiden van Nederland: Vaals (Zuid- Limburg), en mijn Provider aldaar is Cubic Circle. Deze website heb ik gemaakt als een van mijn individuele studietaken voor het jaar 1998. Het is mijn eerste HTML-pagina, vandaar dat er hier en daar enkele foutjes in zullen zitten. Als je er eentje vindt, stuur mij dan aub even een mailtje (klik daarvoor op de email-link onder aan de pagina), alvast bedankt. Ook voor ander commentaar, ideeën, etc. ben ik altijd via e-mail te bereiken, gewoon even doen!


 Links

Hieronder vind je een aantal links die betrekking hebben op de bovenstaande gegevens:

- Internet Provider Cubic Circle
- De Hogeschool Maastricht
- Vaals on Web
- De stad Maastricht  E-mail Max

  © Max Wiertz, 1998
  Laatste update: 6 april 1998