De uitzonderlijk mooie ligging van Le Paradou garandeert u een rustig verblijf om uw vrije dagen of vakantie door te brengen.  Ver van doorgaande wegen en drukte.

U logeert in een gerenoveerde boerderij te midden van begraasde weiden en boomgaarden, in het gehucht Kleeberg, 200 meter van Mechelen. Op ons terrein van plm. 5000 m is altijd voldoende privacy in de tuin, één van de terrassen, de boomgaard of zomaar een rustig hoekje, met panoramisch uitzicht over het Geuldal. U kunt ook vrij gebruik maken van de barbeque en onze Jeu de boules-baan ( ballen zijn aanwezig ).

 

 

 

 

 

 

 

Le Paradou is een kleinschalig vakantieparadijsje, zoals de naam al doet vermoeden, met vier 2/3 persoons luxe appartementen.
Ons landhuis is niet geschikt voor kleine kinderen en huisdieren daar de appartementen niet op de beganegrond liggen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Le Paradou ligt op de lichte glooiing van het Geuldal in een natuurgebied met uitzicht op het riviertje de Geul en de beboste heuvels rondom, bij het grootst aaneengesloten hellingbos van Zuid-Limburg vanwaar u prachtige vergezichten heeft op de Eifel en de Ardennen.

Wandelingen en fietstochten kunt u beginnen bij Le Paradou want wandel- en fietsroutes komen erlangs. Wilt u uit eten gaan of een terrasje pikken? Geen probleem, in Mechelen zijn diverse restaurants en cafes, u kunt de auto thuis laten op ons parkeerterrein. Plaatsen als Maastricht, Heerlen, Aken en Valkenburg kunt u per auto bereiken in ongeveer 15 minuten.

Een fietsenberging is aanwezig. In Mechelen en de omliggende dorpen kunt u ook fietsen huren