09-02-2007
 
 


Welkom op de website van Robedo Cleaning BV.

Via deze site willen wij onze klanten en nieuwe klanten een overzicht geven van al onze diensten. 
  Update Februari 2009  
 

Robedo's foto boek. Klik hier.

Robedo kerstviering 2007

Update Februari 2009

Openstaande Vacatures

Regio Echt

 

 

 
 

ROBEDO is sinds 1988 actief op het gebied van schoonmaak en glasbewassing. Binnen het grote scala van activiteiten op dit terrein, worden er bovendien enkele specialismen uitgevoerd zoals industriele schoonmaak, reiniging van lucht- en ventilatie kanalen, reiniging van computerapparatuur en brand- en roetreiniging.

 

Robedo is gelegen in het hart van Limburg in de gemeente Echt-Susteren.

Robedo zorgt ervoor dat hun medewerkers altijd up to date zijn. Dit doen wij om het personeel 1x per jaar een interne cursus te laten volgen over de te gebruiken materialen en hulpmiddelen. Zodat de medewerkers voldoende kennis hebben en goed gemotiveerd zijn om uw pand goed schoon te houden.

De organisatie van Robedo bestaat uit zeer korte communicatielijnen voor zowel de klant als de medewerker. Dit werkt zeer efficient om problemen zeer snel op te lossen. Alle projectleiders zijn dagelijks mobiel te bereiken tevens beschikt Robedo over een calamiteiten alarmnummer. Vanuit het kantoor in Echt worden alle dagelijkse activiteiten ondernomen die betrekking hebben op de schoonmaak en glasbewassing om deze goed te laten verlopen.

Robedo staat voor "kwaliteit"- schoonmaak er word met zorg gewerkt aan een schone omgeving, want een schone omgeving is een schoon bedrijf en in een schoon bedrijf is het beter, plezieriger en effectiever werken.Vanuit deze gedachte zijn alle medewerkers van Robedo dagelijks bezig met het schoonmaken van kantoren, fabrieken, scholen, instellingen en instanties.

Robedo heeft met een zeer uitgebreid pakket van schoonmaakdiensten die wij u aan kunnen bieden voor elk probleem een oplossing. Welke wij uitvoeren met ons eigen opgeleid personeel.

Voor al uw Schoonmaakwerkzaamheden komt u naar:

ROBEDO CLEANING B.V.

                        HET VISITEKAARTJE VAN UW BEDRIJF