GLASBEWASSING

ROBEDO CLEANING BV

THE SKY IS THE LIMIT 

Het lijkt zo eenvoudig maar als professioneel glazenwasserbedrijf komen onze opgeleide glazenwassers op alle soorten van objecten en gebouwen.

Ieder gebouw is anders en heeft zo zijn eigen bereikbaarheidseisen, klim materialen, hoogwerkers, steigers of telescoopbewassing. Robedo heeft op al deze vakken voldoende kennis en ervaring om dit voor u goed, veilig en zorgzaam uit te voeren.

Tevens komt er sinds enige jaren de Arbo-wetgeving die steeds strenger word m.b.t. de materialen en methodes die dienen gebruikt te worden bij werken op hoogte.

Ook moeten volgens deze wetgeving de glazenwassers in Nederland aan kunnen tonen dat zij beschikken over een vakbekwaamheid. In de praktijk betekend dit dat de glazenwassers naar school moeten om het vereiste diploma te halen. 

Bij Robedo zijn alle glazenwassers in het bezit van het diploma ‘werken op hoogte en vakbekwaamheid’. En worden 2x per jaar intern ge-update.

Dit is natuurlijk een heldere zaak zodat u als opdrachtgever ook weet dat de glazenwassers voldoende kennis hebben en het werk optimaal en veilig uitvoeren.

Dat zijn de aandachtspunten die bij andere bedrijven wel eens willen verslappen.

Dit betekent voor u dat onze glazenwassers,

  1. Kwaliteitswerk afleveren
  2. Representatief zijn en correcte bedrijfskleding dragen
  3. Vakgeschoold en gediplomeerd zijn
  4. Werken met gekeurd klim/afdaal en veiligheidsmateriaal
  5. Werken volgens de meest recente Arbo-wetgeving
  6. Flexibel en service verlenend zijn

ROBEDO CLEANING B.V.