SCHOONMAAKWERKZAAMHEDEN

ROBEDO CLEANING BV

SCHOONMAKEN EEN VAK APART

Schoonmaken is een serieus "vak". Oftewel een vak apart.

De basis van Robedo is het uitvoeren van algemene schoonmaakwerkzaamheden. Wij verrichten deze werkzaamheden onder andere voor instellingen, scholen, kantoorgebouwen en banken.

Robedo zorgt ervoor dat de specifieke wensen van de klant elk afzonderlijk in het schoonmaakonderhoud worden toegepast. De werkzaamheden worden altijd uitgevoerd door een vaste medewerker(ster) die geinstrueerd en geinstalleerd zal worden door een van onze projectleiders.

Robedo zorgt er ook voor dat er een bepaalde kwaliteit gewaarborgd blijft die de klant verwacht. Binnen de organisatie van Robedo zijn er projectleiders die de controle over het schoonmaken uitvoeren met behulp van het Vsr- Kwaliteits meting systeem.

Robedo streeft ernaar om met alle opdrachtgevers een langdurige relatie op te bouwen met tevreden opdrachtgevers. Door het coachen en voortdurend motiveren van onze medewerkers, kunnen wij dagelijks de kwaliteit leveren die de opdrachtgevers van ons mogen verwachten.

Robedo staat bekent bij zijn opdrachtgevers voor het leveren van "kwaliteit". Bij Robedo word er met zorg gewerkt aan een schone omgeving, want een schone omgeving is een schoon bedrijf en in een schoon bedrijf is het beter, plezieriger en effectiever werken

Kortom Robedo kan u een totaalpakket van schoonmaakdiensten aanbieden met voor elk probleem een oplossing, welke wij uitvoeren met ons eigen opgeleid personeel.                      

 

ROBEDO CLEANING B.V.