Homepage van Maria Steiner,
Grondlegster en oprichtster van de "Zonnevlecht".

Maria Steiner

Maria Steiner was al op jeugdige leeftijd met het "Paranormale" bezig en heeft deze gave door de jaren heen leren accepteren en waarderen. Haar Oostenrijkse grootmoeder (van vaders kant, die in haar woonplaats een bekend paranormaal genezeres en kaartlegsters was) heeft haar verder hierin begeleid en ingewijd en nu worden via Maria haar oma's gaven voortgezet.
Visitekaartje

.

.

.Het was diezelfde grootmoeder die -terwijl ze Maria deze levensloop voorspelde- haar tevens de boodschap meegaf dat het "niet alleen een gave, maar ook een opgave" was.

Maria werd -mede door haar Katholieke achtergrond- vernoemd naar de 'Heilige Maagd Maria' en mocht gedurende haar eerste zeven levensjaren alleen blauw/wit dragen en moest alle 'maria-dagen' vieren. Daarmee werd de belofte van haar moeder gestand gedaan, die haar als weinig levensvatbare baby aan de Heilige Maagd opdroeg. En nog steeds voelt Maria de steun en kracht, die ze nodig heeft op alle mogelijke momenten. Haar geloof maakt dat zij steeds alle vertrouwen in het goede blijft behouden.

Rond haar 17e jaar is zij begonnen met kaartleggen en daarna heeft ze zich op allerlei studies gericht, met name de astrologie. Via de astrologie vond zij een houvast, want hierdoor kon ze het paranormale op een zichtbare manier verklaren.
Na een aantal jaren en diverse studies kwam Maria tot de slotsom dat het paranormale voor haar iets werd, dat er gewoon bij hoorde en nu door haar als heel normaal wordt beschouwd.
Alle vragen die zij vroeger had -en de antwoorden die ze daarop ontving en verzamelde- hebben haar de kracht gegeven om hiermee naar buiten te treden in de vorm van een esoterisch educatieve stichting, die een ruim aanbod van uiteen lopende cursussen biedt.

Vanaf deze pagina kunt U zich een beeld vormen over de door haar verzamelde ervaringen en wel: