De opticien
voor
Parkstad

  

 

Contactlenzen

De contactlens is een alternatief voor de bril, en wint al jaren aan populariteit. In Nederland draagt meer dan 10% van de bevolking contactlenzen. Dat is veel meer dan in de meeste andere landen. Als voordelen worden het draaggemak en het niet beslaan van de lens genoemd. De contactlens is een uitkomst voor diegenen die een bril zien als een aantasting van hun schoonheidsideaal. Bij gebruik van lenzen kunnen gewone zonnebrillen worden gedragen, terwijl de brildrager een zonnebril op sterkte nodig heeft. Voor sporters is het dragen van lenzen helemaal ideaal.Bovenkant formulieOnderkant formulier

De contactlens is een optisch hulpmiddel dat op het oog wordt gedragen.

Het plastic lensje wordt door geautomatiseerde processen op maat en sterkte gemaakt. Niet ieder oog is geschikt voor het dragen van een contactlens. Voordat men lenzen aanschaft, kan men daarom beter de ogen laten onderzoeken. Neem dus geen risico en ga altijd eerst naar een deskundig contactlensspecialist.

Controle van uw ogen moet minstens elk half jaar. Uiteindelijk heb u maar twee ogen en daar kunt u maar beter erg zuinig op zijn.
Graag geven wij u meer informatie over de voor- en nadelen van contactlenzen.

Komt u gerust eens binnen voor een oriŽnterend gesprek, of maak een afspraak voor een proefpassing.

       Topkwaliteit
       Brillenglazen