Camping

             

Fam. J. Habets/stacaravanverhuur

Heerlerweg 81, 6367 AB Voerendaal (NL)

Camping in Belgische Ardennen nabij La Roche
tel.045-5754003

email hbtsjm@cuci.nl

Stacaravan

Camping

Prijslijst

Route

Recreatie

 

De camping Petite Suisse ligt op 1 uur rijden van Maastricht nabij het dorp Dochamps en ligt maar 10 auto-minuten van de autoroute E25.

 

Op de camping hebt u volop mogelijkheden tot recreatie. U vindt er een gravel tennisbaan, speeltuin, sportveld en een verwarmd openluchtzwembad met een waterglijbaan en een apart kinderbadje.

Ook kunt u terecht voor moutainbikes te huren en er zijn in de directe omgeving prachtige wandelroutes. De camping is het gehele jaar geopend. In het hoogseizoen is er een recreatieteam voor de kinderen ook klaar staat met uitgaanstips, activiteiten begeleiding voor groepen (zoals kanovaren) en praktische hulp. Een echt ontspanningsoord voor de hele familie.Voor de kleine en grote trek biedt Petite Suisse een gezellig restaurant. Voor boodschappen kunt u terecht in de ruim geassorteerde kampwinkel met verse groenten/fruit/vlees(waren)/ardennerbroodjes.Tevens is er een wasserette, uitgerust met wasmachines en drogers.

 

 

 

De camping bevindt zich op een hoogte van 500 meter, in het oostelijk stroomgebied van de Ourthe, dat gekenmerkt wordt door beekjes, bosgebieden en een bergachtig terrein.Dit is het meest bekoorlijke, schilderachtige gedeelte van de Belgische Ardennen. Het park is tegen de zuidhelling van een vallei gebouwd.